Vallås

Välkommen till Snöstorps barnverksamhet

NU KÖR VI IGÅNG!

HÖSTTERMINEN STARTAR V.33.

HÖR AV DIG OM DU ÄR INTRESSERAD!

Har ni några frågor ring oss gärna på telefon 18 56 79
eller maila oss, adressen finns längst ner på sidan.

FAMILJEGUDSTJÄNSTER/AFTERWORK UNDER HT 2010
KICK OFF FÖR BARNVERKSAMHETEN SÖNDAGEN DEN 15 AUG KL. 14.00 I SNÖSTORPSKYRKA.
SÖNDAGEN DEN 5 SEPT KL. 14.00, BJUDS ALLA BARN SOM ÄR DÖPTA UNDER DET GÅNGNA ÅRET IN TILL ETT DOPKALAS I SNÖSTORPSKYRKA.
FAMILJEGUDSTJÄNST SÖNDAGEN DEN 3 OKT KL. 14.00 MED BIBELUTDELNING.
AFTERWORK TORSDAGEN DEN 11 NOV KL. 17.00 I FÖRSAMLINGSGÅRDEN.
JULAVSLUTNING TORSDAGEN DEN 9 DEC KL. 17.00 I KYRKAN
.

Öppet kyrkis för föräldrar och barn i åldrarna 0-6 år.Vi träffas på onsdagar mellan kl. 9.00- 11.00. Mor och farföräldrar är hjärtligt välkomna! Vi startar med en liten sångstund och därefter fikar vi (15 kr/vuxen och barn gratis). En gång i månaden har vi rytmik med Jessica Nylander.
VÄLKOMNA!
Höstterminens program att publiceras inom kort längst ner på sidan.

Kyrkis för barn i åldern 3 till 5 år. Vi träffas 3 förmiddagar i veckan mellan kl. 8.30 – 11.30, måndag, tisdag och torsdag . Vi bedriver en förskola med kristen profil. Vi vill få barnen att känna sig trygga i gruppen, ge barnen kunskap om vår kristna tro, kunna möta varje barns behov och förutsättningar. Alla treåringar i församlingen erbjuds en bibel, som de får hämta under högtidliga former i vår kyrka. Barnen medverkar i våra familjegudstjänster och vår after work.
Verksamheten är kostnadsfri. Ni kan välja om ert barn vill gå en gång, två gånger eller tre gånger i veckan.

Stjärnklubben för barn i åldrarna 6 till 7 år. Vi  har två Stjärnklubbar en på måndagar och en på fredagar. Vi träffas mellan kl.13.30 -16.00. Vi möter barnen på skolan vid flaggstången kl. 13.30, sedan går vi gemensamt ner till Snöstorps församlingsgård. I stjärnklubben jobbar vi utifrån en kristen profil, våra teman varierar, vi har pratat om allt från dinosaurier till stjärnor. Vi brukar också passa på att vara ute på lekplatsen.
Terminsavgiften är 200kr och då ingår mellanmål.

Riddarklubben för barn i åldern 8 och 9 år träffas på tisdagar & torsdagar mellan kl. 14.15- 17.00. Vi brukar möta upp barnen vid skolan (vid grinden) kl. 14.15.

I Riddarklubben kämpar man om sex medaljer klokhet, styrka, kärlek, pricksäkerhet, godhet, mod. När man har mottagit dessa sex medaljer kommer man att bli dubbad till Riddare/Lady.

Varje månad har vi stormöte och då kommer drottningen på besök och en gång per termin åker vi på hajk med övernattning.

Terminsavgiften är 200 kr och då ingår mellanmål.

MJ Gänget för barn i åldern 10- 11år.Vi träffas på onsdagar
mellan kl. 14.15- 16.30 i Snöstorpsförsamlingsgård.

Terminsavgift 200kr termin och då ingår mellanmål.

Tjejgruppen för årskurs sex och uppåt. Vi träffas varje torsdag
mellan kl. 17.00-19.00.

ÄR NI INTRESSERADE AV VÅRA VERKSAMHETER?

Kan ni nå oss på telefon 18 56 79,lämna gärna ett meddelande på vår telefonsvarare eller skicka ett mail till oss.

Vi som arbetar här är:

Förskollärare Caroline Bengtsson caroline.bengtsson@svenskakyrkan.se