Snöstorp

Vallås

Breared

Körverksamhet i Fyllinge

Maria Kyrkokör har funnits lika länge som Mariakyrkan, dvs. sedan 1986. En del av medlemmarna har varit med sedan starten, medan andra har tillkommit under åren. Kören framträder vid de stora högtiderna såsom Påsk, Pingst, Advent och Jul. Dessutom deltar den vid psalmaftnar, musikkafféer, visaftnar, sång på Valborgsmässoafton m.m. Körresor förekommer också.
Maria Kyrkokör övar torsdagar 19.00-21.00

Corallerna är en barnkör för årskurs 1-3. För närvarande är 25 barn med men det finns plats för fler!
Corallerna övar torsdagar 14.30-15.15

Cantarellerna är för årskurs 4 och uppåt och denna termin är tolv deltagare med.
Cantarellerna övar torsdagar 15.30-16.30

Körerna framträder vid familjegudstjänster och andra gudstjänster. En gång per termin har alla barn- och ungdomsgrupper en After work-gudstjänst; en temagudstjänst mitt i veckan. Dessutom brukar körerna framföra musikal, sjunga vid julauktioner i Snöstorp, ha Luciatåg på Luciadagen m.m. En gång per år åker man på läger.

Körledare: Jessica Nylander, tel 035-221143