Pastorsexpedition

PASTORSEXPEDITIONEN I SNÖSTORP
Varje vardag träffas Eva eller Christina på vår pastorsexpedition
(säkrast mellan kl. 10.00 och 12.00).
Det är vi som hjälper er att boka t ex. dop och bröllop. Våra övriga arbetsuppgifter är att ta emot dödsanmälningar från begravningsbyråer och se till att präst, kantor och övriga berörda personer får vetskap om detta. Andra sysslor som vi dagligen har är att ta emot bokningar till församlingshem och registrera utförda handlingar såsom dop, konfirmation, bröllop och begravningar.

Varje vecka skriver vi i Mässlysningsböckerna. Där står vad prästen ska informera församlingen om under sin predikan. Det kan handla om vad som händer i församlingen under veckan som kommer, t ex soppluch och föreläsningar och vad kollekten kommer att gå till. I mässlysningsboken lägger vi även in ev. dop och tacksägelser.
Detta är några av de många saker som händer på en pastorsexpedition.

Pastorexpeditionen
300 08 Halmstad
Tele: 035-17 97 00
snostorps.forsamling@svenskakyrkan.se

PASTORSEXPEDITIONEN I BREARED
Pastorsexpeditionen i Breareds församling finns på andra våningen i församlingshemmet. Den är öppen på torsdagar 10-12. Övriga tider kan du ringa till Snöstorps församling, 035-17 97 00. Hit ringer du för att boka dop eller vigsel i Breareds kyrka eller Esmareds kapell, har du andra frågor som rör församlingens verksamheter är du välkommen med dina frågor.

Pastorsexpeditionen i Breareds församling
Församlingshemmet